Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Design-tapijt vliegende vogel pastelgroen

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 49,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-226-3-51I2
Beschrijving
Laat uw huis bloeien in de schitterendste kleuren! Met dit prachtige bloementapijt creëert u een romantische sfeer in uw kamer. Het lijkt wel alsof de fraaie, kleurrijke bloemen zo uit de pastelkleurige achtergrond naar voren springen. Hoog in de lucht zweeft een bonte paradijsvogel. Het moderne ontwerp is een tikje exotisch en is een absolute blikvanger. Naast al die pracht is het machinaal platgeweven tapijt ook robuust en zeer onderhoudsvriendelijk. Het weegt 1400 gram per vierkante meter en is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is uiterst vormvast, zeer lichtbestendig en kleurecht.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 0 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben