Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Oosters tapijt met rand met traditioneel patroon, meerkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-245-3-10I2
Beschrijving
Klassiek en gedetailleerd: In dit ontwerp ontdekt u altijd nieuwe motieven! Bloemen en decoraties in zachte kleuren vormen samen een oosters patroon. Met rode accenten en smalle stroken aan de buitenranden wordt een stijlvolle Perzisch-tapijtlook gecreëerd. Het vloerkleed is voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk en is daarom vrij van schadelijke stoffen. De korte pool is gemaakt van zuiver polypropyleen. Daarom is het oppervlak bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Onze tip: Dit ontwerp creëert een zeer speciale sfeer en verdient een prominente plaats in uw woonkamer! Klassiek en eenvoudig houten meubilair vormt een rustig contrast met het levendige patroon. Laat het warme donkerrood in het patroon van het tapijt terugkomen in de kussens of gordijnen om uw interieur de juiste dosis gezelligheid te geven.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 11 mm
  • Met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben