Polyacryl vloerkleed met franjes oriëntlook

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 59,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-247-2-15I2
Beschrijving
Een oriëntaalse blikvanger: Dit tapijt met filigrane versieringen en bewerkte randen ziet er romantisch uit in zachtblauwe en natuurlijke tinten. Het lichte patroon en de zachte franjes aan de randen creëren een gezellige sfeer. De korte pool van het tapijt is gemaakt van stevig Polyacryl en verwerkt tot hoge kwaliteit. Het oppervlak is hierdoor uitzonderlijk gemakkelijk schoon te maken. Met de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is het tapijt gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: Het delicate oosterse patroon van ornamenten en grafische vormen past goed bij vintage meubels. Combineer dit tapijt met een blauwgrijze muur of met mooie blauwe kussens en accessoires. De trendkleur is licht en modern en past fantastisch bij lichte of grijze meubels.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 12 mm/Gewicht: 3200 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Slijtvast
  • geschikt voor vloerverwarming
  • Kwaliteit: hoogwaardig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben