Vloerkleed korte pool vierkanten geel grijs wit

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-261-2-9I12
Beschrijving
Geel en grijs zijn de huidige trendkleuren voor wonen en interieurs. Dit charmante tapijt behoort tot het hippe dreamteam met zijn kleurrijke mix van grijs en geel. Het eenvoudige trendontwerp fascineert met rechte vormen en zachte, gedekte kleuren. De grote rechthoekige vlakken ademen een bijna meditatieve rust uit. Tegelijkertijd brengen de mooie kleurschakeringen de prachtige patronen tot leven. De elegante grijstinten geven de retrolook een modern tintje waardoor trendbewuste klanten zeker voor dit tapijt kiezen. Een ander pluspunt van dit charmante vloerkleed is de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien is zijn robuuste korte pool van 100% Polypropylen extreem duurzaam en ook geschikt voor kamers met vloerverwarming. Het heeft een poolhoogte van 11 millimeter, een gewicht van 2.700 gram per vierkante meter en draagt het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: Er is niet veel nodig om een ??moderne, grijs gekleurde kamer op te fleuren. Met een paar gele accenten kunt u de monochrome sfeer in een mum van tijd tot leven brengen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % Polypropylen
  • Poolhoogte: 11 mm / Gewicht: 2.350 g/m²
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben