Vloerkleed voor de woonkamer Randen Ornament Abstract Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-26-7-12I2
Beschrijving
De ornamentele randen met gestileerde patronen à la slingeren, vormen de omranding van een klassiek vloerkleed, dat ook bij een nadere beschouwing overtuigend mooi is. Met het in het weefsel geïntegreerde glittergaren en gering gemêleerde kleuren in het midden, zal deze effectieve aandachtstrekker uw individuele inrichting volledig maken. Smaken verschillen, dat is een bekend gegeven. De een wil graag een modern vloerkleed kopen, de ander heeft een voorkeur voor de trendy 'used look' of voor interessante retro-effecten. Deze laagpolige collectie van vloerkleden geeft met het in het weefsel geïntegreerde glanzende garen, interessante patronen en diverse gemêleerde kleuren, een nieuwe impuls aan uw interieur. Door een keuze te maken uit deze collectie vloerkleden, gecertificeerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen, kunt u zich geheel individueel uitdrukken. U kiest geheel naar uw eigen voorkeur, voor een stijlvolle, sfeervolle of contrastrijke ambiance van welbevinden.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2850 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
Morderner Kurzflor Wohnzimmer Teppich Ornamente Orient Muster In Grau Anthrazit
Laagpolig tapijt oosters patroon grijs
Inhoud 1
van € 16,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben