Vloerkleed Golven Met glittergaren Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 12,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-28-4-12I1
Beschrijving
De elegantie van dit op basis van de STANDARD 100 by OEKO-TEX® milieuvriendelijke vloerkleed komt tot uiting door de gegolfde vormgeving als interessante combinatie van patronen. Het rechthoekige vloerkleed in vriendelijk beige past bij vele andere kleuren in uw interieur. Op basis van de behaaglijke uitstraling zou het vloerkleed een bevoorrechte plaats moeten krijgen, bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Het zal perfect harmoniëren met de overige details in uw interieur en zal altijd een bijzondere highlight zijn.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 90% polypropyleen, 10% polyester • Poolhoogte ca. 9 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Designer Wohnzimmer Teppich Orientalisch Mandala Motive Grau Weiß
Design-vloerkleed mandalamotief
Inhoud 1
van € 11,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben