Laagpolig tapijt wasbaar effen crème

van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-292-3-2I1
Beschrijving
Wist u dat niet alleen mensen van zachte tapijten houden? Ook onze trouwe viervoeters zijn blij met een comfortabel vloerkleed. Dit diervriendelijk tapijt in zacht crèmekleurig beige nodigt honden en katten uit om heerlijk op te ravotten en slapen. Met zijn aangename structuur en zachte pool zorgt het kleed voor het welzijn van mens en dier. Dankzij de speciale vilten rug is het kleed snijvast en rafelt niet. U kunt dus uw gewenste maat kiezen en volgt u de trends met uw zeer individuele tapijtformaat. Het tapijt is gemaakt van 100% polypropyleen en is zeer gemakkelijk te onderhouden en dus ideaal voor huisdiereigenaren. Het robuuste materiaal is wasbaar op 30° C. Het tapijt heeft een poolhoogte van 17 millimeter en weegt 1.800 gram per vierkante meter. Het vloerkleed is geschikt voor alledaags gebruik en gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en wordt gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze tip: Honden en katten glijden gemakkelijk uit op gladde vloeren. Een tapijt biedt uw trouwe viervoeter een veilige houvast en beschermt uw vloer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 17 mm / Gewicht: 1.800 g/m2
  • robuust / onderhoudsvriendelijk
  • wasbaar op 30° C
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben