Laagpolig tapijt abstract patroon bont

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-294-4-18I12
Beschrijving
Abstract en hip: Met dit tapijt maakt u een stijlvol statement in uw woonkamer! Een symmetrisch patroon met een used-look zweeft boven een kleurenspel van rood, oranje, blauw en beige. Door het zacht aanvoelende oppervlak komt deze veelkleurige look bijzonder goed tot zijn recht. Het onderhoudsvriendelijke vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid. Het laagpolige tapijt is vrij van schadelijke stoffen hetgeen wordt bevestigd door de certificering volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: Het bont gekleurde tapijt staat het beste bij donkere meubels of warme houtkleuren. Geef het design voldoende ruimte om goed naar voren te komen. Zorg voor voldoende licht, zodat de levendige kleuren tot hun recht komen en niet overweldigend zijn.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1.850 g/m²;
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben