Kurzflor Teppich Abstraktes Design Bunt

SALE
Kurzflor Wohnzimmer Teppich Used-Look Modern Abstraktes Design Vintage Bunt
Kurzflor Wohnzimmer Teppich Used-Look Modern Abstraktes Design Vintage Bunt
Kurzflor Wohnzimmer Teppich Used-Look Modern Abstraktes Design Vintage Bunt
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-298-2-18I2
Beschrijving
Breng sfeer en warmte in de kamer! Met zijn fascinerende veelkleurige patroon en aantrekkelijke used-look creëert dit betoverende abstracte tapijt een huiselijke sfeer met een hoge feel-goodfactor. De sensuele kleuren zijn krachtig en harmonieus tegelijk en creëren een positieve en ontspannen sfeer. Hier versmelten prachtige rode en roze tinten met zacht grijsblauw, waardoor nieuwe nuances en tinten ontstaan. De fluweelzachte soft-touch pool geeft een geweldig gevoel en maakt van elke stap een genot. Dit stijlvolle kleed is gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en is absoluut vrij van schadelijke stoffen en is niet belastend voor het milieu. De gemakkelijk te onderhouden korte pool is gemaakt van 100% polyester, de rug is van katoen. Bij een poolhoogte van 7 millimeter weegt het kleed slechts 1.900 gram per vierkante meter. Onze tip: De eettafel is een plek waar het gezin dagelijks samenkomt. Tijdens de maaltijd en borrel vinden er vaak geanimeerde gesprekken plaats. Gezellig woontextiel en een aangenaam, warm licht dragen bij aan een ontspannen woonomgeving waarin uw dierbaren zich helemaal thuis voelen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm / Gewicht: 1.900 g/m²;
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben