Kinderkamer tapijt plat weefsel met bloemmotief meisjes

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-311-2-18I32
Beschrijving
Omdat ik een meisje ben! De tekening die aan waterverf doet denken en de opgedrukte trendy spreuk 'Cool girl' zijn de opvallendste kenmerken van dit tapijt! Dit neutraalwitte, trendy jeugdtapijt zorgt met zijn fijne bloemenmotief en de pastelkleurige symbolen voor een vrolijke sfeer en overtuigt door zijn meisjesachtige, getekende motief! Het platgewoven tapijt van robuust polyamide overtuigt door zijn hoge kwaliteit en de briljante kleuren. Het stevige weefsel is slipvast en geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Het onderhoudsarme jeugdtapijt is knuffelzacht met zijn poolhoogte van 4 millimeter en een gewicht van 1000 gram per vierkante meter, en zorgt voor een ontspannen wooncomfort! Onze tip: Door de neutrale basiskleur en de zachte pasteltinten is dit tapijt veelzijdig te combineren. Combineer het met meubels en accessoires in bijpassende kleuren om een bijzonder vrolijke sfeer te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyamide
  • Poolhoogte: 5 mm
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben