Laagpolig tapijt etnostijl grijs

SALE
Moderner Kurzflor Wohnzimmer Teppich 3D Optik Hoch-Tief-Struktur Ethno In Grau
Moderner Kurzflor Wohnzimmer Teppich 3D Optik Hoch-Tief-Struktur Ethno In Grau
Moderner Kurzflor Wohnzimmer Teppich 3D Optik Hoch-Tief-Struktur Ethno In Grau
     
van € 18,99 € 29,99 (36,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-316-2-9I2
Beschrijving
Dit hoogwaardige laagpolige tapijt valt op door het prachtige, rustieke etnopatroon in moderne 3D-look. De tijdloos grijze, glanzende pool wordt door het opvallende contourmodel en het uitgesproken hoog-laageffect kunstzinnig onderbroken, wat dit laagpolige tapijt een interessant, individueel karakter geeft. De trendy combinatie van moderne structuur en etnodesign maken het tapijt een echte blikvanger! Het van 100% slijtvast polypropyleen gemaakte tapijt is onderhoudsvriendelijk, robuust en eenvoudig te reinigen. Met een gewicht van 1.600 gram per vierkante meter en de hoge pool van 13 mm is het tapijt heerlijk zacht en gezellig. Door de latex rug is het bovendien is het bovendien slipvast, zelfs op de gladste oppervlakken! Het tapijt is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en absoluut vrij van schadelijke stoffen! Onze tip: Dankzij de moderne stijlmix is het tapijt uiterst veelzijdig te combineren! Wees creatief en gebruik uw favoriete accessoires!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 13 mm2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

SALE
Designer Teppich Wohnzimmer Teppich Kreis Muster in Grau Creme Preishammer
Designer vloerkleed Cirkelvormig patroon
Inhoud 1
van € 11,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben