Modern vloerkleed lijnenpatroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 34,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-10-50-12I4
Beschrijving
De zachte beigetint van het vloerkleed wordt door iets lichtere en donkerdere tinten en een witte lijn aangevuld. De zeer warme kleuren van het vloerkleed zijn ideaal geschikt voor kamers, die eveneens in warme grondtonen zijn ingericht. Daartoe behoren bijvoorbeeld warm rood, groen en bruin, en andere beigetinten. Het geometrische patroon creëert een modern design met de zachte lijnen die het over het vloerkleed trekt. Daardoor wordt het vloerkleed een echte blikvanger. Het is bovendien robuust en gemakkelijk te onderhouden. Het vloerkleed weegt 2300 g/m2 en geldt met een poolhoogte van 9 mm als een laagpolig vloerkleed. Het is gemaakt van 100% polypropyleen en voldoet aan de OEKO-TEX® STANDARD 100. Onze tip: dit vloerkleed maakt uw ontspanningsruimte, zoals bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer, nog gezelliger en zorgt voor warmte en welbehagen. Dit vloerkleed past zeer goed bij een haard of een grote bank, bedekt met veel bonte kussens.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 2300 g/m2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben