Oriëntaals tapijt used-design

van € 20,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-337-1-9I12
Beschrijving
Oriëntaalse look met nét dat beetje extra: tover met dit tapijt de ongewone en tegelijkertijd passende combinatie van used-look en Marokkaanse patronen op uw vloer! Uitgevoerd in gemêleerd grijs, heeft dit stijlvolle kunstwerk het niet nodig met bonte kleuren te pronken, maar overtuigt het liever met het verfijnde design en eenvoudige elegantie. Ongeacht in welke kamer u hem plaatst - het esthetische tapijt past spelenderwijs in uw interieur en geeft dit een artistiek accent! Naast de smaakvolle look brengt het hoogwaardige laagpolige tapijt met zijn 20 millimeter hoge pool een buitengewone behaaglijkheid binnen uw muren en zorgt het voor een heerlijk aangenaam loopgevoel. Doordat de loper gemaakt is van 100% polypropyleen, is hij verrassend robuust, onderhoudsarm en daarnaast volledig vrij van schadelijke stoffen conform het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat. Onze tip: het tapijt is de ideale schakel tussen een oriëntaalse look en een modern interieur. Combineer decors van beide stijlrichtingen en het tapijt zorgt voor een samenhangende, harmonieuze sfeer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropeen
  • Poolhoogte: 20 mm
  • Gewicht: 2.150 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben