Woonkamertapijt, korte pool met moderne used-look in grijs blauw wit

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-337-4-23I2
Beschrijving
Dit tapijt is onopvallend en elegant en brengt een stijlvolle sfeer op uw vloer en maakt indruk met zijn grove korrelstructuur. In plaats van punten te scoren met opvallende kleuren of opvallende patronen, overtuigt dit meesterwerk met zijn betonlook en subtiele blauwe kleurnuances. Het neutrale grijs blijft bewust op de achtergrond, terwijl het blauw een rustige en bedachtzame sfeer creëert. Breng een vleugje eenvoudige, rationele elegantie in uw favoriete kamer! Dit hoogwaardige tapijt met korte pool heeft geen onnodige opsmuk en is gemaakt van 100% robuust polypropyleen. Het veelzijdige materiaal is bijna onverwoestbaar, gemakkelijk schoon te maken en aangenaam in het gebruik. Het tapijt is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en vrij van schadelijke stoffen en garandeert het hoogste wooncomfort. Bovendien zorgt de 20 millimeter hoge pool voor een behaaglijk loopgevoel in uw huis en maakt het tapijt tot een stijlvolle allrounder. Onze tip: laat het blauw terugkomen in accessoires en gebruik decoraties in warme kleuren om een interessant warm-koud contrast en een spannende sfeer te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 20 mm/gewicht: 2.150 g/km2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben