Tapijt steendesign tegelvloer-look grijs

van € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-342-2-9I12
Beschrijving
"Voor een extra vleugje rustieke gezelligheid: Wat er op het eerste gezicht uitziet als een mooie, ouderwetse stenen vloer is in werkelijkheid een zacht en extravagant tapijt! De kunstzinnige stenen look maakt van de loper een echt highlight en zorgt voor een historisch en krachtig accessoire op uw vloer. Door de natuurlijke, gemêleerde grijstinten en het prachtige gecarvte 3D-effect lijkt het tapijt nog meer op een echte rots, en geeft het uw vloer een prachtige grove charme. Het hoogwaardige laagpolige tapijt wordt gemaakt van een combinatie van polypropyleen en polyester en is zodoende bijna zo robuust als zijn beeltenis. Het robuuste materiaal is bovendien moeiteloos te reinigen, getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en vrij van schadelijke stoffen. In tegenstelling tot een tegelvloer, zorgt het tapijt met zijn 11 millimeter hoge polen voor knuffelzacht comfort in uw favoriete kamer! Onze tip: Het organische grijs past op stijlvolle wijze bij uw huidige interieur. Combineer het tapijt met uw favoriete kleuren om een vrolijke en authentieke basissfeer te creëren."
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80 % polypropyleen, 20 % polyester
  • Poolhoogte: 11 mm/gewicht: 2.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben