In- & Outdoor Vloerkleed Balkon Oosters Used-Look

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-371-9-1I2
Beschrijving
Met deze bijzondere woonaccessoires creëert u een unieke sfeer op uw balkon of terras, want de trendy platgeweven vloerkleden maken indruk met een klassiek design en moderne kleuren. De oosterse ornamenten hebben een subtiele kleurvariatie in grijs en pink en kunnen probleemloos worden gecombineerd met de meest uiteenlopende interieurstiijlen, zodat de bijzondere flair van uw woonkamer in een handomdraai ook naar buiten kan worden uitgebreid. Geniet van dit gemoedelijke vloerkleed en laat de trendy Used-Look op u inwerken, het heeft absoluut een uniek karakter. Ontworpen en vervaardigd voor In- en Outdoor zijn onze platgeweven vloerkleden bij uitstek geschikt voor ruimten die druk worden bezocht. Ondanks de lichte kleuren en de fijne verwerking van de ornamenten, hebben onze woonaccessoires ook buitenshuis een mooie uitstraling. Gemaakt van 100% polypropyleen, zijn de vloerkleden uiterst robuust en bestendig, zodat kleine en grotere ongelukjes snel tot het verleden behoren. Getest conform de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn deze vloerkleden bovendien ook nog eens aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 4 mm
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust en onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben