Outdoor Teppich Terrasse Einfarbig Boho Design

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-487-1-4I12
Beschrijving

Als de zonnestralen uitnodigen om meer tijd buitenshuis te verblijven, dan wordt het tijd om het balkon of terras echt klaar te maken voor deze gezellige tijd en het allemaal eens opnieuw in te richten. Met deze trendy platgeweven vloerkleden haalt u direct het zomerse gevoel naar huis. Of het nu een mediterrane stijl of een Scandi-stijl betreft, met deze woonwonderen wordt optimistisch de juiste toon gezet. Leverbaar in moderne, frisse kleuren zoals grijs, beige, groen, blauw of antraciet, die dankzij het fijn gemêleerde patroon geen al te expressief effect hebben en het bestaande meubilair kundig in de schijnwerpers zetten.Ontworpen als vloerkleden voor Outdoor-gebruik zijn onze platgeweven vloerkleden niet alleen een optische highlight die uw balkon nog mooier maken, maar zij hebben ook een lange levensduur en bieden een aangename loopervaring en een gemoedelijke ambiance. Gemaakt van de veelzijdige en uiterst robuuste grondstof polypropyleen zijn de vloerkleden bestendig en buitengewoon onderhoudsarm, zodat zij heel eenvoudig thuis kunnen worden gereinigd. Getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn de vloerkleden bovendien vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben