Speelkleed kinderkamer piratenmotief bont

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-348-8-11I2
Beschrijving
Op zoek naar de schat! Spannend en speels neemt deze liefdevolle speelkleed uw kinderen mee op een avontuurlijke reis. Het schattige piratendesign stimuleert de fantasie van uw kleintjes en nodigt uit tot uitgelaten spelen en uitvaren. Het maakt niet uit of de legendarische schat direct wordt gevonden of toch eerst de mysterieuze schat op het onbewoonde eiland wordt verkend - dit betoverende speelkleed zorgt voor plezier en vrolijkheid in de kinderkamer! Om ervoor te zorgen dat het sfeervolle laagpolige tapijt de vrolijke fantasiereizen onbeschadigd doorstaat, gebruiken wij voor de productie uitsluitend robuust en duurzaam polyamide. Dit veelzijdige materiaal is zowel slijtvast als onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Bovendien is het weefsel volgens OEKO-TEX® STANDARD 100 getest en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Met de heerlijk zachte poolhoogte van vijf millimeter is het tapijt zacht voor de kindervoetjes en wordt het een zachte speelplaats. Onze tip: De vrolijke kleuren maken van dit tapijt een prachtige blikvanger in het midden van de kinderkamer. Vul het aan met andere scheeps- en piratenmotieven, om een compleet beeld te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyamide
  • Poolhoogte: 5 mm/gewicht: 1.230 g/km2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben