Kindertapijt zeven vrienden-design

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-367-3-1I2
Beschrijving
De zeven lieverds vieren feest - en uw kleintjes doen altijd mee! Dit bonte kindertapijt brengt plezier en blijdschap in de kinderkamer. De bonte vriendenkring bestaat uit een beer, een kikker, een muis, een varken, een hond, een zebra en een eend en leert uw kinderen al jong dat vriendschap alle tegenslagen kan weerstaan. Tegen de zachtroze achtergrond bereiden de zeven vrienden een leuk feestje voor en zorgen ze voor een sfeer vol vrolijkheid, luchtballonnen en slingers in de kamer van uw kleintjes, die jongens en meisjes echt leuk vinden. Om te garanderen dat het kleurige laagpolige tapijt ook na veel spelen, vieren en stoeien nog indruk maakt met zijn fraaie kleuren, gebruiken wij voor de fabricage van dit speelse meesterwerk alleen robuuste en duurzame materialen. Het gebruikte garen wordt gemaakt van veelzijdig 100% polypropyleen en is dus niet alleen slijtvast, maar ook bijzonder gemakkelijk te reinigen als er eens een ongelukje gebeurt. Het tapijt is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en beslist vrij van schadelijke stoffen en in combinatie met de zachte pool de ideale plek voor stoeien of knuffelen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Kinder-Teppich, Kurzflor Für Kinderzimmer, Mit Sieben-Lieben-Motiv, In Blau
Kindertapijt zeven vrienden-design
Inhoud 1
van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinder-Teppich, Kurzflor Für Kinderzimmer, Mit Sieben-Lieben-Motiv, In Grün
Kindertapijt zeven vrienden-design
Inhoud 1
van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben