Kindertapijt zeven vrienden-design

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-367-4-15I2
Beschrijving
Het perfecte tapijt voor spelen en knutselen - en de zeven lieverds zijn natuurlijk ook van de partij. De zeven vrienden konden niet verschillender zijn en toch blijven ze altijd bij elkaar, hebben ze samen met uw kinderen plezier en leren hen zo al jong dat echte vriendschap niet stopt bij schijnbare ongelijkheid. In beschouwelijk blauw is dit vrolijke speelkleed bijzonder geschikt voor kleine jongens, maar ook speelse meisjes zullen de bonte kleuren van de schattige dieren leuk vinden! Om te zorgen dat de liefdevolle kleurvlekken van het design ook echt de enige vlekken op dit kwalitatief hoogwaardige tapijt blijven, gebruiken wij voor de productie alleen uitgelezen en onderhoudsvriendelijke materialen. Het garen van dit tapijt wordt gemaakt van de alleskunner polypropyleen en maakt niet alleen indruk door de intense kleuren, maar ook door de bijzondere onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid. Dankzij het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk hoeft u zich ook geen zorgen te maken over schadelijke stoffen. Dit keurmerk garandeert de absolute afwezigheid van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

In- & Outdoor Teppich Modern Nomaden Design Terrassen Teppich Wetterfest Bunt
Binnen- en buitentapijt nomadenpatroon design
Inhoud 1
van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinder-Teppich, Kurzflor Für Kinderzimmer, Mit Sieben-Lieben-Motiv, In Pink
Kindertapijt zeven vrienden-design
Inhoud 1
van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinder-Teppich, Kurzflor Für Kinderzimmer, Mit Sieben-Lieben-Motiv, In Grün
Kindertapijt zeven vrienden-design
Inhoud 1
van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben