Kindertapijt zeven vrienden-design

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-367-5-18I2
Beschrijving
De zeven lieverds zorgen voor plezier en vrolijkheid in de kamer van uw kleintjes! Vrolijk en liefdevol brengt dit kindertapijt de zeven verschillende vrienden op de vloer van de kinderkamer. Het is daardoor niet alleen het perfecte speelgenootje, maar leert uw kinderen al jong dat echte vriendschap alle ogenschijnlijke verschillen kan overwinnen. De speelgenootjes zijn hond, beer, muis, zebra, eend, kikker en varken en in een bont ruitpatroon gevat, waardoor het tapijt in een handomdraai het centrum van de kinderkamer wordt! Om te zorgen dat het bonte laagpolige tapijt een vast plekje in de kinderkamer heeft en niet al na het eerste ongelukje of de eerste stoeipartij aan kwaliteit inboet, gebruiken wij voor de productie uiteraard alleen robuuste en onderhoudsvriendelijke materialen. Het slijtvaste weefsel van 100% polypropyleen is nagenoeg onverwoestbaar en toch weldadig zacht. De zachte pool maakt het tapijt de ideale speelweide en het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk garandeert u en uw kinderen comfort zonder schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Kinderzimmer Teppich Bunt Grün Fröhliche Tiere Zoo Dschungel Muster 3-D Design
Kurzflor-Kinderteppich Dschungeltiere Bunt
Inhoud 1
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed voor de kinderkamer Aqua
Vloerkleed voor de kinderkamer Aqua
Inhoud 1
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben