Kindertapijt 3D beer grijs

van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-44-21-9I2
Beschrijving
Dit schattige kindertapijt is opgewekt en vrolijk en een echte blikvanger. De vriendelijk ogende beer kijkt uw kind waakzaam toe tijdens het spelen, kruipen en slapen en maakt het kindertapijt tot een fantasierijk speelparadijs. Het zachte grijs en de vrolijke pasteltinten zorgen voor rust en geborgenheid in de kinderkamer: zo wordt bedtijd een feest. Overdag betovert het speels ontworpen 3D-patroon is heel geliefd bij kinderen en voelt heerlijk zacht aan onder hun handjes en voetjes. Het onderhoudsarme tapijt van robuust polypropyleen is niet gevoelig voor ongelukjes en eenvoudig te reinigen, zodat de kleine beer tijdens het spelen geen blijvende vlekken oploopt. Het robuuste materiaal is bovendien getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en vrij van schadelijke stoffen. Met een poolhoogte van 13 millimeter en een gewicht van 2850 gram per vierkante meter heeft de beer een pluizige vacht, wat het tapijt tot een ideaal speelparadijs maakt. Onze tip: Combineer het tapijt met knuffelzachte kussens om een gezellige slaaphoek te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
Kinderteppich Kinderzimmer Konturenschnitt Gepunktet Grinsekatze Pastell Rosa Kindertapijt lachende kat modern
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderzimmer Teppich Grau Rakete Weltall Astronaut Sterne Mond Strapazierfähig Laagpolig kindertapijt heelal
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben