Vloerkleed voor de kinderkamer Hondentinten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-44-3-18I2
Beschrijving
Als uw kroost zich ontpopt als liefhebber van honden, dan is dit vloerkleed precies datgene wat u zoekt! De drieste viervoeters in lichte pasteltinten zorgen op het eerst gezicht al direct voor een vrolijk gevoel. Bovendien zullen de speciaal uitgewerkte contouren een leuk 3D-effect genereren, die uw kleintjes heel goed zal bevallen. Buiten al deze voordelen is het oppervlak ook nog eens solide en onderhoudsarm, de perfecte combinatie voor een vloerkleed in de kinderkamer. De certificering conform de OEKO-TEX® STANDARD 100 garandeert de hoogste kwaliteit. Onze tip: het moderne grijs-blauw en de verschillende beige tinten passen heel goed bij lichte houten meubels, zoals eiken of beuken. De aandoenlijke dierpatronen zijn heel populair, zowel bij jongens als bij meisjes.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX® STANDARD 100 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
Kinderteppich Indigo Blau Trend Modern Grinsekatze Gepunktet 3D Kurzflor Kindervloerkleed lachende kat
Inhoud 1
van € 30,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben