Kindertapijt lachende kat modern

van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-44-9-9I2
Beschrijving
Voor echte prinsen en prinsessen: dit design combineert een speelse stijl met de hoogste kwaliteit! Een betoverend katje zorgt met zijn vlinderdasje voor een goed humeur en staat op de grijze ondergrond ook nog eens bijzonder chic. Witte stippen maken het design luchtiger, waardoor dit tapijt de perfecte accessoire voor een lichte speel- of kinderkamer is. Het tapijt is voldoet aan de Oeko-Tex Standard en is dus gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Het tapijt wordt vervaardigd van robuust polypropyleen, dat een onderhoudsvriendelijk oppervlak heeft. De bijzondere contourvorm laat het beestachtige design nog beter tot zijn recht komen. Onze tip: breng met andere decoraties in zachte pasteltinten harmonieuze kleuraccenten aan, om voor uw kinderen een comfortabele ruimte te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m²

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen OEKO-TEX® STANDARD 100

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben