Vloerkleed Canvas

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-6-32-2I2
Beschrijving
Kleurrijk retro-patroon en een trendy 'used look' worden gecombineerd in dit ongewone design van het vloerkleed. Dit individuele vloerkleed past niet overal. Maar daar waar het komt te liggen zal het een op de historie geïnspireerde ambiance creëren. De trendy 'used look' van dit vloerkleed zonder schadelijke stoffen, levert een bijdrage aan en houdt rekening met uw voorliefde voor vintage.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Kleur Multicolour

Klanten kochten ook

SALE
Moderner Kurzflor Wohnzimmer Teppich Marokkanisches Design Meliert Grau Schwarz
Modern Kortpolig vloerkleed Marokkaans ontwerp...
Inhoud 1
van € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben