Vloerkleed voor de kinderkamer Rond XXL

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 37,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-91-1-12I51
Beschrijving
Eenhoorns behoren tot de highlights voor kinderen. De sprookjesachtige wezens staan voor magische momenten en veel fantasie. Dat is de reden waarom dit vrolijke vloerkleed, de oogjes van uw kleine eenhoorn-fans zal laten schitteren! Naast het kleurrijke design overtuigt het vloerkleed ook door de optimale onderhoudseigenschappen. Het product is vrij van schadelijke stoffen volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en daardoor probleemloos voor kinderen. Bovendien is het uiterst sterk, dankzij de verwerking van 100% hoogwaardig polypropyleen. Ook de afmeting is een pluspunt: met een diameter van 180 cm verrast het ronde vloerkleed met een buitengewone afmeting. Natuurlijk is het ronde vloerkleed ook leverbaar in de afmetingen 120 cm en 160 cm. Onze tip: leg het vloerkleed als 'speelweide' in de kinderkamer en laat zo en sprookjeswereld ontstaan!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte: ca. 12 mm • Gewicht ca. 2500 g/m² STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben