Vloerkleed voor de kinderkamer Rond XXL Beige

van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-91-3-12I51
Beschrijving
Het inrichten van de kinderkamer behoort toch tot een van de mooiste belevenissen van het aanstaande ouderschap. Met dit vloerkleed haalt u zich een accessoire in huis dat zowel jongens als meisjes enthousiast zal maken. De zachte natuurlijke kleuren zorgen voor een rustige sfeer en bieden veel speelruimte om met meubels en muurdecoraties de kamer in te richten. De speelse dieren van de boerderij nodigen uit om te knuffelen en om te ravotten, wat op het ronde vloerkleed met een afmeting van 120 cm, 160 cm en de nieuwe exclusieve diameter van 180 cm zonder problemen mogelijk is. Uiteraard is het vloerkleed gecontroleerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en dus vrij van schadelijke stoffen. Dankzij de vervaardiging van hoogwaardig polypropyleen ontstaat een sterk en onderhoudsarm oppervlak, waarvan uw kleintjes heel lang plezier zullen hebben. Onze tip: voor meisjes en voor jongens een prachtig alternatief voor vlinders of eenhoorns.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte: ca. 12 mm • Gewicht ca. 2500 g/m² STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten bekeken ook

SALE
Kinder Teppich Niedliche Eulen Pink Fuchsia Gruen Blau Schattige uilen Fuchsia
Inhoud 1
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Kinderzimmer Spiel Kinder Teppich Grau Weiß Bär Motiv 3-D Design Kurzflor Weich Kindertapijt 3D beer grijs
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben