Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Kindertapijt matrozendesign blauw wit

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-9-25-15I2
Beschrijving
Kleine zeevaarder op volle zee! Dit liefdevol vervaardigde laagpolige tapijt voor meisjes en jongens brengt met een poolhoogte van 13 mm een maritieme sfeer in elke kinderkamer. Het kindertapijt valt niet alleen op door de intense helderblauwe kleur, maar ook door het liefdevol ontworpen design met het anker. Met dit tapijt zorgt u bij de kleine matroos in de kinderkamer beslist voor een echt ahoi-gevoel. Het knuffelzachte tapijt nodigt dankzij de STANDARD 100 by OEKO-TEX® uit tot spelen en kan zonder problemen op vloerverwarming worden gebruikt. Onze tip: laat met dit tapijt in de kinderkamer een echte zeemansdroom uitkomen. Bij deze blikvanger passen natuurlijk maritieme houten meubelen in blauw en wit. Met decoratieve visnetten en leuke meeuwen aan de muren dromen de kleine zeevaarders gegarandeerd van grote avonturen op de zeven wereldzeeën.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben