Kindervloerkleed Bosdieren Beige Crème

van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-9-37-2I2
Beschrijving
Alle dieren in het bos hebben zich verzameld op dit kleurrijk vormgegeven vloerkleed om uw kind „welterusten“ te wensen. Vos,, beer en egel vertellen verhaaltjes voor het slapen, omgeven door andere bosbewoners. De uil in de boom houdt de wacht zodat uw kleintjes genieten van een goede nachtrust. En als ze de volgende ochtend wakker worden, zijn al hun´schattige dierenvriendjes om hen goedemorgen te heten. Het moderne kinderkleed straalt een vriendelijke rust uit door zachte kleuren zoals crème en beige. Door de dichte, korte pool is het aangenaam zacht en knuffelig. De pool heeft een hoogte van 13 mm en is daardoor ideaal voor kleine kinderen, omdat het kleed geluid dempt, warmte vasthoudt en uiterst onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Dit vloerkleed met bosdierontwerp is gemaakt van 100% polypropyleen en is zeer duurzaam en bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Het is voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk dat alleen wordt toegekend aan producten die zijn getest op aanwezigheid van schadelijke stoffen. Onze tip: Kleine meisjes en jongens houden van dieren en hebben veel interesse in de natuur. Dit prachtige kinderkleed stimuleert de verbeelding van kinderen en inspireert tot het vertellen van mooie verhalen over de omgeving van het bos. Het harmoniseert perfect met natuurlijk houten meubilair. Met beddengoed, kussens,, gordijnen en lampen met populaire dierenmotieven,, zoals uilen of vossen,, kunt u deze schattige stijl benadrukken om uw kinderen te laten genieten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie afbeelding / Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 13 mm / Gewicht: ca. 2500 g/mm
  • Getest op schadelijke stoffen, met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Onderhoudsvriendelijk / Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Schitterende kleurintensiteit / Bijzonder slijtvast / Bijzonder onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

SALE
Kinderkamer vloerkleed sterren grijs
Kinderkamer vloerkleed sterren grijs
Inhoud 1
van € 30,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderteppich Bunt Pastellfarben 3-D Karo Muster Tier Design Weich Kurzflor
Vloerkleed voor de kinderkamer Grappige dieren...
Inhoud 1
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinder-Teppich, Moderner Spiel-Teppich Für Kinderzimmer, Mit Stern-Motiv In Grau
Speelkleed kinderkamer stermotief
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben