Schapenvacht Speelkleed Bruine beer

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 164,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-7-7I3
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Met dit vloerkleed hebt u te maken met een berenvel met een hoog aaibaarheidsgehalte! Het natuurlijke kleed is gemaakt van een Australische schapenvacht en valt op door een overheerlijk zacht oppervlak, dat niet alleen de kinderen zal uitnodigen om te ontspannen. Het speelkleed is gecertificeerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en voor wat betreft de productie en verwerking volledig hoogwaardig. Groot pluspunt voor kleine avonturiers: de decoratieve vacht is wasbaar op een temperatuur van 30 °C en aan de onderkant voorzien van antislip materiaal. Daarom kan er zonder problemen geravot, gespeeld en geknoeid worden. Of u nu dit berenvel direct in de kinderkamer een plekje geeft of gebruikt als klein 'knuffelstation' in de woonkamer: op elke manier vertegenwoordigt de schattige bruine beer een aandachtspunt!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Afmeting ca. 130 x 80 cm • Voorkant: 100% natuurlijke schapenvacht • Achterkant: 100% katoen / antislip materiaal • Vachtlengte ca. 40 mm / Gewicht ca. 1030 g • Wasbaar op 30°C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben