Spielmatte Teppich Baby Kinderzimmer Bunt Tiere

van € 54,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 44-1-3-18I1
Beschrijving

Uw kind speelt graag op de vloer, maar wie heeft daar spontaan ook nog een kleed bij? De weinig praktische mogelijkheden zijn talrijk, maar wij hebben met dit praktische speelkleed direct een oplossing beschikbaar. Deze liefdevol vormgegeven speelkleden zien er namelijk niet alleen allerliefst uit, zij worden ook nog eens geleverd met een ultiem praktische draagtas. De tas zorgt er enerzijds voor dat u het kleed overal mee naartoe kunt nemen, aan de andere kant dat het kleed weinig plaats inneemt in de overvolle kinderkamer en dus bijdraagt aan een opgeruimd totaalbeeld. Het op kinderen afgestemde design spreekt aan met de schattige diermotieven die direct uitnodigen om heerlijk uitgelaten te spelen, maar de kleden kunnen ook dankzij hun algehele kenmerken overtuigen. De kleden zijn niet alleen opvouwbaar, maar kunnen ook in een handomdraai worden afgenomen als het tijdens het ravotten eens een keertje niet helemaal goed is gegaan. Het onderhoudsarme materiaal heeft een lange levensduur en is uiterst bestendig. De kleden zijn daarom bestand tegen de activiteiten van uw kinderen en blijven lang behouden.

Hebt u vragen bij het product?


  • Poolhoogte: 11 mm / Samenstelling van het materiaal 100% polyethyleen
  • CE gecertificeerd
  • Op basis van REACH getest op het vrij zijn van schadelijke stoffen
  • Het product bestaat uit schuim - scherpe en zware voorwerpen kunnen daarom van invloed zijn op de consistentie
  • Leeftijdsgrens: te gebruiken vanaf 36 maanden

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben