Spielmatte Teppich Kinderzimmer Bunt Tiere Weltkarte

van € 54,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 44-1-5-18I1
Beschrijving

Hier is echt iets aan de hand! Op het kleurrijke speelkleed stoeien de meest uiteenlopende diersoorten uit allerlei landen en zij nemen uw kleintjes mee op een spannende reis door het dierenrijk. Het speelkleed heeft aan beide zijden een bedrukking, het kan worden opgevouwen en in de praktische draagtas worden opgeborgen, zodat u altijd een ongecompliceerde mobiele speelplek voor uw kinderen bij u hebt en geschaafde knietjes in de toekomst tot een ver verleden zullen behoren. Naar keuze kan uw kroost aan de ene kant van het speelkeed een spannend bezoek aan de dierentuin brengen, of aan de andere kant ervaren welke diersoorten op welk continent thuis horen. Omdat wij weten dat bij zulke spannende avonturen het er ook wel eens iets te wild aan kan toegaan, hebben wij voor de productie bewust gekozen voor robuuste materialen. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken of het speelkleed er al na de eerste stoeipartij als een versleten kleed zal uitzien. Ook kunnen vlekken heel gemakkelijk worden verwijderd - voor speelplezier zonder enige beperkingen!

Hebt u vragen bij het product?


  • Poolhoogte: 11 mm / Samenstelling van het materiaal 100% polyethyleen
  • Het product bestaat uit schuim - scherpe en zware voorwerpen kunnen daarom van invloed zijn op de consistentie
  • CE gecertificeerd
  • Op basis van REACH getest op het vrij zijn van schadelijke stoffen
  • Leeftijdsgrens: te gebruiken vanaf 36 maanden

Klanten kochten ook

Hochflor-Teppich, Shaggy-Teppich Für Wohnzimmer, Weich Einfarbig, in Rosa
Hochflor-Teppich Shaggy Kunst-Fell
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderteppich Kinderzimmer Jungen Mädchen Modern Großer Stern In Grau Weiß
Kinderkleed jongens ster blauw wit
Inhoud 1
van € 23,95 € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben