Kinderteppich Sterne Punkte Berge Motiv

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-44-34-15I2
Beschrijving

Voor kleine bergklimmers. Deze schattige maar spannende speelkleden voor de kinderkamer bieden precies de juiste uitdaging voor kleine ontdekkingsreizigers die houden van avontuur. Het rechtlijnige ruitjespatroon brengt een beetje structuur in wat anders misschien een chaotische kinderkamer zou zijn en tegelijkertijd roepen de snoezige sterren en bergen een fantasierijk beeld op in de kamer van uw kleintje. De zacht beige en blauwe vloerkleden van deze collectie vallen zowel bij meisjes als jongens in de smaak en worden overal al snel het middelpunt van plezier en spel. Om ervoor te zorgen dat alles veilig is tijdens de spannende bergtocht, hebben we alleen geteste bestanddelen gekozen voor de productie van deze laagpolige kleden voor de kinderkamer. De speelvloerkleden zijn volgens de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX® norm getest en zijn niet alleen gewoon veilig maar aantoonbaar volledig vrij van schadelijke stoffen. Het robuuste garen, geweven van hoogwaardige materialen, doorstaat met gemak nagenoeg alle ongelukjes en is heel eenvoudig schoon te maken.

Hebt u vragen bij het product?


  • Samenstelling van het materiaal 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinaal geweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Kindertapijt berg motief hond sterren groen grijs
Kindertapijt berg motief hond sterren groen grijs
Inhoud 1
van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben