Kinderteppich Teppich Straße Baum Auto Wolken

van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-429-12-18I50
Beschrijving
Toekomstige bestuurders van graafmachines opgelet! Met deze vloerkleden worden de dromen van kleine bouwvakkers waar en het spel zal het gemotoriseerde plezier in de kinderkamer houden. He maakt niet uit of het op de ladder van de brandweerwagen is, hoog in de lucht in een helikopter, in een kiepwagen, tractor of toch heel traditioneel in de baggermachine – deze vloerkleden voor de kinderkamer zullen de ogen van de kinderen laten stralen en de hartjes van zowel meisjes als jongens die fans van zware voertuigen zijn, sneller laten slaan. Bij al deze hele grote voertuigen kan er natuurlijk altijd een verkeerschaos ontstaan, of erger nog, er kan sprake zijn van een klein ongeval. Dankzij de robuuste vervaardiging zijn deze kleurrijke laagpolige vloerkleden echter gelukkig gewapend tegen het allerergste en zijn daardoor bestand tegen bijna elk ongelukje. De onderhoudsarme pool kan gemakkelijk thuis, met de hand worden gereinigd, een aspect dat absoluut ook de ouders voor de keuze van dit vloerkleed zal overhalen. In tegenstelling tot baggermachines, vrachtwagens en soortgelijke, zijn onze vloerkleden bovendien volledig vrij van schadelijke stoffen, hetgeen wordt gegarandeerd door het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk.
Hebt u vragen bij het product?


  • Platweefsel
  • Materiaal: 100% polyester
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm/robuust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben