Kinderteppich Straße Schiene Bagger Feuerwehrauto

van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-429-13-9I50
Beschrijving
Te land, te water en ook nog in de lucht: deze leuke vloerkleden voor de kinderkamer geven een nieuw leven aan het traditionele verkeerspatroon en worden op deze manier in een handomdraai het middelpunt van de kinderkamer. Hier kunnen u kleintjes de keuze maken of zij met een vrachtwagen of een ambulance op de straat rijden, de trein laten rijden, vredig op een meer varen of toch met een helikopter het luchtruim onveilig te maken. Passend bij de vele mogelijkheden voor het voortbewegen zijn de grijze vloerkleden bewust neutraal gehouden. Zij weten in elke kinderkamer een plekje te vinden en worden zowel door jongens als meisjes op eenzelfde manier gewaardeerd. Opdat de laagpolige vloerkleden bestand zijn tegen de turbulentie van de kinderkamer, hebben wij de vloerkleden bewust uitsluitend geweven van robuuste en uiterst slijtvaste materialen. Toch is de heerlijk zachte pool onverwacht gemakkelijk te reinigen en waarlijk als voor de kinderkamer gemaakt. Gemaakt van polyester kunnen de vloerkleden zelfs serieuze ongelukjes weerstaan en zijn bovendien volkomen vrij van schadelijke stoffen. Dit wordt u gegarandeerd door het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat.
Hebt u vragen bij het product?


  • Platweefsel
  • Materiaal: 100% polyester
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm/robuust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
Kinder-Teppich Mit Straßen-Motiv, Spiel-Teppich Für Kinderzimmer, In Grün Grau
Kinder-Teppich Spiel-Straßen-Motiv
van € 26,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Spielteppich Kinderzimmer Stadt-Design Bunt
Spielteppich Kinderzimmer Stadt-Design Bunt
Inhoud 1
van € 20,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben