Kinderteppich Hase Sterne Wolken Mond

van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-429-14-11I50
Beschrijving
Bij het zien van al dit moois, vallen de ogen bijna als vanzelf dicht: met een suikerzoete idylle toveren deze vloerkleden voor de kinderkamer echte rust in de anders zo turbulente en lawaaierige kamer van uw kleintje. Dit aandoenlijke motief is de perfecte begeleider naar dromenland en helpt zelfs het meest energieke kindje bij het gaan slapen. De lieflijke haasjes en de slapende maan geven het voorbeeld en uw kinderen doen het na – zo gemakkelijk kan het gaan slapen zijn! Ook de reiniging van de laagpolige vloerkleden is heel eenvoudig, zelfs zo eenvoudig dat u ook de meer serieuze ongelukjes gewoon met de hand kunt schoonmaken. De onderhoudsarme alleskunners zijn gemaakt van robuust polyester en hebben daardoor een lange levensduur en zijn ondanks dat fabelachtig zacht. Als klein maar wel essentieel puntje op de i zijn de vloerkleden bovendien getest volgens de richtlijnen van de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Platweefsel
  • Materiaal: 100% polyester
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm/robuust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Kinderteppich Kinderzimmer Lustige Bauernhof Tiere Konturenschnitt Beige Grau
Kinderteppich Kinderzimmer Bauernhof Tiere
Inhoud 1
van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Schwerer Webteppich Beige Bordüre 240x340 cm
Moderner Webteppich Bordüre
Inhoud 1
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben