Kindervloerkleed pastel bloemenmotief crème

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-164-5-18I4
Beschrijving
Het laagpolige vloerkleed van superzacht polypropyleen met de subtiel getekende bloemen en vlinders maakt van de kinderkamer een schitterende plek voor uw kinderen. Met zijn motieven in subtiele pastelkleuren past het zich zonder problemen aan elke interieurstijl aan, de robuuste juten rug zorgt voor een stevige grip. Het kwalitatief hoogwaardige vloerkleed van 100% polypropyleen dat volgens het heatset-procedé is vervaardigd, onderscheidt zich verder door een hoge draaddichtheid en een poolhoogte van 13 mm. Bovendien is het zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Laat u betoveren door dit mooie multicolor vloerkleed.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 13 mm
  • Heatset-procedé
  • Zeer slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben