Kinder-Teppich Prinzessinnen Schloss Einhorn

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-1-18I42
Beschrijving
Dit betoverende tapijt is echt iets voor prinsesjes. Voor het idyllische roze sprookjeskasteel speelt een mooie prinses vrolijk met haar eenhoorn. Het kleurrijke sprookjesontwerp nodigt meisjes uit voor een avontuurlijke reis. Het machinaal platgeweven tapijt is van 100% polyester gemaakt en derhalve uitermate geschikt voor kinderkamers. Dankzij het gewicht van slechts 650 gram per vierkante meter is het robuuste materiaal heerlijk licht. De poolhoogte van zeven millimeter voelt fluweelzacht aan onder de voeten en is tevens zeer onderhoudsvriendelijk.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm/Gewicht: 650 g/m²
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben