Kinder-Teppich Kinderzimmer Wald-Tiere

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-2-18I42
Beschrijving
Alle dieren uit het bos zijn bij elkaar gekomen en nodigen uw kind uit om te gaan spelen. Zowel meisjes als jongens vinden dit vrolijke tapijt met sprookjesontwerp helemaal geweldig. Het tapijt prikkelt hun fantasie en is ook nog eens een fraaie aanvulling op elke kinderkamer. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken: het vrolijke, machinaal platgeweven tapijt is zeer onderhoudsvriendelijk en robuust. Het is gemaakt van 100% polyester en is tegen de wildste sprongen bestand. Dankzij de poolhoogte van zeven millimeter is het tapijt ook nog eens fluweelzacht voor kleine voetjes.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm/Gewicht: 650 g/m²
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben