Kindertapijt safari dieren veelkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 49,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-3-18I42
Beschrijving
Welkom in Avonturenland! Dit fantasierijke tapijt met sprookjesontwerp neemt uw kind mee op safari dwars door de Afrikaanse savanne. Zowel meisjes en jongens zullen onder de indruk zijn van de zebra, neushoorn, struisvogel, schattige stokstaartjes en het jonge luipaard. U kunt de kleintjes lekker hun gang laten gaan: dit platgeweven tapijt is uiterst robuust en zeer onderhoudsvriendelijk. Het tapijt is gemaakt van 100% machinaal geweven polyester en heeft slijtvastheid en kleurechtheid als opvallende kenmerken. De poolhoogte van 7 millimeter dempt flinke sprongen en is zacht voor de knietjes en handjes van uw kleine avonturier.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben