Kinder-Teppich Fische Schatzkiste Meer

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-4-15I42
Beschrijving
Met dit prachtige, sprookjesachtige kindertapijt duiken meisjes en jongens zo in een mysterieuze onderwaterwereld. Onderwaterdieren zwemmen om een schatkist vol blinkende gouden munten heen. Het met liefde ontworpen kleurrijke thema nodigt uit voor een heuse duik naar de schat. Geen probleem, want dit machinaal platgeweven tapijt maakt elk avontuur mee. Het tapijt is gemaakt van 100% polyester en is dus robuust en scheurvast. Het onderhoudsvriendelijke materiaal is bovendien vochtwerend en sneldrogend. Dankzij het gewicht van slechts 650 gram per vierkante meter is het tapijt heel handzaam. De poolhoogte van zeven millimeter voelt zacht en prettig aan.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm/Gewicht: 650 g/m²
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben