Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Kindertapijt ijsprinses sneeuw blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-5-15I42
Beschrijving
'Ga mee naar het Winterwonderland!', roept deze betoverende ijsprinses naar uw kind. Met name meisjes zijn gefascineerd door dit lieve sprookjeswezen met haar elfenvleugels en toverstaf. Schattige wilde dieren in wintervacht begeleiden de winterelf op haar omzwervingen door het sneeuwlandschap. Van dit kleurrijke platgeweven tapijt met sprookjesontwerp gaat menig meisjeshart sneller kloppen. Ook ouders zien snel de voordelen van dit tapijt in: Door het machinaal geweven 100% polyester is het tapijt onwaarschijnlijk robuust en zeer onderhoudsvriendelijk. Met een poolhoogte van zeven millimeter is het kleed gemakkelijk te reinigen en is het tevens lekker zacht. Het weegt slechts 650 gram per vierkante meter en kan desgewenste overal in huis razendsnel worden uitgerold.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben