Kindertapijt magische fee blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-6-15I42
Beschrijving
Veel meisjes dromen ervan om een fee te ontmoeten die alle wensen in vervulling laat gaan. Met dit kleurrijke, sprookjesachtige tapijt neemt zo'n charmant sprookjeswezen intrek in de kinderkamer. De knappe elf zwaait met haar toverstaf en moedigt fantasierijke kinderen aan om lekker te dromen en luchtkastelen te bouwen. Ook voor de ouders gaat een wens in vervulling: Het machinaal platgeweven tapijt van 100% polyester is uitermate praktisch, robuust en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de poolhoogte van zeven millimeter hebben de buren geen last als uw prinsesje vrolijk aan het spelen is.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben