Kindertapijt speelkamer straat met paarden

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 75,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-224-4-1I4
Beschrijving
De roze speelweg op dit vrolijke tapijt van jacquardweefsel nodigt meisjes uit om de wereld te ontdekken. De weg loopt van het strand naar de bergen en onderweg valt er heel wat te ontdekken. De vrolijke kleurenmotieven maken van elke reis met de speelgoedauto of de pony een heel bijzondere belevenis. Het platweefsel is vormvast, robuust, bijzonder onderhoudsvriendelijk en weegt 1400 gram per vierkante meter. Het 100% machinaal geweven polyester geeft dit fantasierijke vloerkleed zijn zijdeachtige glans. Het materiaal zorgt voor comfort tijdens avontuurlijke ontdekkingstochten, dempt geluid en houdt uw kleine schat warm tijdens het spelen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Platgeweven / gewicht: 1400 g/m²
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben