Kindertapijt stippen zon met spreuk

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-264-6-29I2
Beschrijving
Haal wat zonneschijn in huis: Het vrolijke ontwerp in stralend geel nodigt uit om te spelen en te knuffelen! De liefdevolle spreuk is slechts één van de talloze manieren om uw kleintjes te laten zien hoe belangrijk ze voor u zijn. De geprinte motieven maken van het zachte platweefsel een gezellige decoratie. Het kleurrijke tapijt met het robuuste oppervlak is extreem gemakkelijk te verzorgen. U kunt het zelfs zonder problemen wassen, mocht dat nodig zijn. Onze tip: Het gele tapijt staat prachtig bij lichte meubels en vormt een groot contrast met donkere houten meubels. Laat de kleur terugkomen in de gordijnen, het beddengoed of posters en u hebt elke dag een goed humeur!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyester
  • Poolhoogte: 1 mm / Gewicht: 1.000 g/m2
  • Wasbaar
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben