Kinderkamer tapijt platgewoven selfie meisjes

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-311-3-18I32
Beschrijving
Een tapijt met girl-power! Het eenvoudige jeugdtapijt legt de nadruk volledig op de extravagante, stijlvolle tekening. Het aquarelmotief met zachte pasteltinten overtuigt met de meisjesachtige tekening en zorgt in combinatie met de opgedrukte tekst "Selfie girl" voor een zelfbewuste en trendy sfeer in de kinderkamer. Precies wat een zelfbewust meisje nodig heeft! Het zachte tapijt heeft een poolhoogte van 4 millimeter en een gewicht van 1000 gram per vierkante meter en bestaat uit 100% polyamide. Dit slijtvaste garen overtuigt door zijn hoge kwaliteit en de kleurechte pasteltinten. Door het onderhoudsarme materiaal is het tapijt slipvast en geschikt voor ruimten met vloerverwarming. Onze tip: Het luxueuze motief is een echte blikvanger! Leg het tapijt midden in de kamer en combineer het met pastelkleurige meubels voor een harmonische look.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyamide
  • Poolhoogte: 5 mm
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben