Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Läufer Set Karo Rosa Beige Braun 2x60x110 cm 1x 80x300

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • Set-LS-8083
Beschrijving

Dit design combineert romantische luchtigheid met een moderne structuur. De stilistische uitstraling van het zachte kunstwerk in rosé, grijs en beige ontstaat door speciaal uitgewerkte contouren. De intensieve pasteltinten komen ook dankzij het hoogwaardige materiaal optimaal tot uitdrukking. 100% polypropyleen maakt van de driedelige loperset een onderhoudsarme accessoire voor uw interieur. Ook zijn de vloerkleden geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. De certificering conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is een bevestiging van de excellente kwaliteit. Onze tip: door de zachte kleuren en de combinatie van twee kleine lopers en een grote, is de loperset ook optimaal geschikt als bedloper en/of als lopers rondom het bed in uw slaapkamer. Maak gebruik van overige accenten in de kleur rosé om de romantische, speelse stijl verder uit te bouwen. Knusse kussens, een zacht glanzend beddensprei of grote kaarsen benadrukken deze ambiance.

Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben