*Periode: 04.12.-18.12.2023, Code kan niet worden gecombineerd met andere codes, er kan maar één voucher per bestelling worden ingewisseld.
30% op ALLES, zelfs in de uitverkoop!* Code: XS30

3er-Set Läufer Rautenmuster Beige Türkis 2x 60x110 cm 1x 80x300 cm

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • Set-LS-8085-1
Beschrijving

Het geometrische patroon ontmoet trendy kleuren - het resultaat is deze stilistische loperset! Elke kleed van dit driedelige ensemble wordt dankzij de coole uitstraling, een echte blikvanger. Grijs, blauw en beige vormen de basis voor het ruitpatroon. Dankzij de speciaal uitgewerkte contouren komen de pasteltinten nog beter tot uitdrukking. Het zachte oppervlak gemaakt van onderhoudsarm polypropyleen zorgt bij deze lopers voor een uiterst goede duurzaamheid. Daardoor kan de set ook zonder problemen op de vloerverwarming worden gebruikt. De certificering volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100 is een garantie voor de beste kwaliteit. Onze tip: de combinatie van twee kleinere lopers en een grote is optimaal geschikt als bedloper en/of lopers rondom het bed in uw slaapkamer. De subtiele kleuren benadrukken een rustige ambiance en geven aan uw interieur een ontspannen uitstraling!

Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

nach oben