Teppich 3-D-Effekt Ornamente

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-105-5-38I2
Beschrijving
Elegante versieringen: Dit kleed straalt pure elegantie uit! Witte en gouden lijnen op een donkere achtergrond geven het ontwerp een oosterse touch. Een smalle rand vormt de omlijsting voor het gedetailleerde patroon. Door het exclusieve 3D-effect krijgt het ontwerp nog meer allure. De korte pool bestaat uit polypropyleen en polyester. En dat zorgt ervoor dat dit vloerkleed uitzonderlijk eenvoudig te onderhouden is en een duurzaam oppervlak heeft. Het vloerkleed is vrij van schadelijke stoffen en getest in overeenstemming met de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: Met de hoogwaardige uitstraling van het tapijt geeft u uw woon- of eetgedeelte een glamoureuze uitstraling. De moderne kleurstelling maakt dit design tot het perfecte accessoire voor meubelen met een industriële look. Het patroon ziet er ook prachtig uit op witte of lichte houten vloeren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 70% polypropyleen, 30% polyester
  • Poolhoogte: 11 mm / Gewicht: 2850 g/mm
  • Met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk / Zeer slijtvast
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben