Oosters tapijt barok beige

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-105-8-43I2
Beschrijving
Dit tapijt met rand en betoverend filigraan patroon zorgt voor een lichte en gracieuze touch in uw favoriete kamer. Het doet denken aan het rococotijdperk, de kunststroming die ervoor zorgde dat de weelderige, zielige zwaarte van de barok veranderde in speelse gratie en feestelijke blijmoedigheid. Kunstzinnige ornamenten, verfijnde vormen en lichte, delicate kleuren zoals zand en grijs dragen bij aan de charme van deze stijlvolle vloerbedekking. De opvallende reliëfstructuur benadrukt de voorname uitstraling van dit elegante tapijt met korte pool, dat is gecertificeerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en zich onderscheidt door zijn ongecompliceerde stijl: Het weefsel bestaat voor 70% uit polypropyleen en 30% uit polyester en is daardoor bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het is geschikt voor ruimtes met vloerverwarming en heeft een poolhoogte van ongeveer 11 millimeter en een gewicht van zo'n 2.500 gram per vierkante meter. Ook na vele jaren gebruik zult u nog kunnen genieten van de schitterende kleurintensiteit. Onze tip: met textielelementen en accessoires in rococostijl kunt u een voorname, bijna koninklijke sfeer creëren in uw huis. Wanneer u de rest van de ruimte relatief rustig houdt, komen de prachtige patronen nog meer tot hun recht.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 70% polypropyleen , 30% polyester
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2.500 g/m²

Klanten kochten ook

In- & Outdoor Teppich Vintage Design Ornamente Paisley Muster Elegant In Grau
In- & Outdoor Vloerkleed Vintage
Inhoud 1
van € 6,99 € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Designer Teppich Moderne Orient Muster 3D Wohnzimmerteppich Beige Creme
Tapijt 3D-effect ornamenten antraciet
Inhoud 1
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderteppich Pokal Basketball Fussball Kinder Teppich Tennis Karo Grau Creme
Vloerkleed voor de kinderkamer Sport Ruit Zwart...
Inhoud 1
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben